Cercadeti Rehab AB
Rehabilitering med helhetssyn och värme
Om oss
 
Renée Torndal
startade CercaDeTi med sin dåvarande kollega 2012. Hon är författare till kursmaterialet, Se dig själv med nya ögon och Se varandra med nya ögon. Renée är utbildad undersköterska, socionom och kognitiv beteendeterapeut. Hon har jobbat som terapeut med behandling inom kommunikation, relation, krishantering- och sorgbearbetning de senaste 19 åren. Hon möter varje människa där den är i livet. Renée är själv rullstolsburen efter en fallolycka som resulterade i en ryggmärgsskada.
Peter Torndal
är tidigare yrkesofficer med överstelöjtnants grad. Han har genomfört chefsutbildning med teknisk- och ekonomisk inriktning, vid försvarshögskolan, KTH och Handels. I dag är han senior advisor och konsult. Peter har hand om ekonomi, transport och kommunikation i företaget. Då han även har vana som ledsagare åt personer med funktionsnedsättning finns han med som en hjälpande hand under våra rehabresor.
Kent Revedal
Är för tillfället inte aktiv i vårt rehabteam. Han är utbildad teolog och har jobbat ett årtionde i ett telekombolag. Sedan drivit eget konsultbolag med fokus på snabbväxande företag. Han fick en ryggmärgsskada i en trafikolycka 2010 och är sedan dess rullstolsburen. Han har skrivit en bok om sin erfarenhet, Smällen – att tvingas återupptäcka livet och blev intervjuad i programserien När livet vänder som gick i SVT 2014. Han är ofta anlitad som föreläsare både hos företag och föreningar.
Karin Revedal
Har varit med oss sedan 2015. Hon är sedan många år utbildad intensivvårdssjuksköterska och har jobbat på flera intensivvårdsavdelningar på olika sjukhus i både Stockholm och Oslo. På fritiden är hon aktiv och tränar gärna eller tar hand om sin häst. Karin är trygg och kunnig och tar hand om våra rehabpatienter på bästa sätt.
Anette Eriksson
har bred kompetens. Hon är leg.fysioterapeut med inriktning neurologi och specialisering inom OMT-2. Vidare är hon massageterapeut, gruppträningsinstruktör och kostrådgivare. Anette använder även akupunktur för smärtlindring mm. Anette brinner för sitt arbete och vi är glada att ha henne med i vårt rehabteam.
Evelin Wegmann
Arbetsterapeut, Certifierad Stott Pilates terapeut. Evelin är mycket engagerad i sina patienter och hittar lösningar på det mesta. Förutom den individuella träningen med tanke på ADL leder hon hand- och fotgrupperna samt morgongymnastiken.
Patrik Welter
Klinikchef HCB (Hospiten Clinica Benidorm) i Calpe. Patrik är medicinskt ansvarig för CecaDeTi Rehabs patienter och rehabilitering sedan 2015.
Rob Krikke
Leg. fysioterapeut från Holland, boende i Altea. Rob är med oss under våra rehabkurser. Han har examen i fysioterapi och en masterexamen i ortopedi samt massage- och akupunktur utbildning. Rob har lång erfarenhet av att behandla personer med neurologiska diagnoser/skador samt personer med canser. Robs vision är att kombinera fysioterapin med relevanta tekniker från osteopati-, kiropraktik-, sportmedicin samt evidensbaserad vetenskap och egna erfarenheter. Han vill hjälpa alla människor oavsett ålder och bakgrund Inte bara genom att minska smärta och stärka kroppen utan genom att utbilda människor i prevention och livsstil. Det viktigaste tycker han är, att de personer han möter ska tycka att träningen är rolig.
Deborah Revedal
Deborah har varit med oss som assistent sedan 2015. Hon hjälper till hos fysioterapeuten och arbetsterapeuten och finns med vid bad i Medelhavet, på utflykter mm. Deborah är en härlig tjej med glimten i ögat. Hon ser alltid det lilla extra som behövs och är inte sen att hjälpa till.
Mikael Torndahl
Micke har varit med oss som assistent sedan 2017. Han är utbildad personlig assistent är lugn och trygg och har glimten i ögat. Han är med vid träning hos fysioterapeuten och arbetsterapeuten, även vid bassängträningen. Här finns en hjälpande hand vid bad i Medelhavet och på utflykter.
Bild kommer
Helena Hagberg
Helena har 43 års erfarenhet av att leva med en funktionsnedsättning och tack vare det har hon fått massor av erfarenheter som hon aldrig annars skulle ha. Hon har sin bakgrund inom parasporten och tack vare idrotten lever hon ett gott liv idag. Hon vill med sina erfarenheter, bidra till att alla som deltar på CercaDeTi Rehabs rehabvistelser också ska ha de bästa förutsättningar till ett aktivt liv. "Vi ses på rullstolskurserna, ta med glasspengar i fall vi blir svettiga och måste ta en paus i träningen, så ska jag göra mitt allra bästa för att alla ni deltagare ska få verktyg som gör rullstolen till en god vän i vardagen"
Bild kommer
Tertit Handberg
Teritt är från Norge, hon är Leg. läkare och ger akupunktur. Det har hon gjort i 35 år så hon är väldigt skicklig. Hon tar framför allt hand om våra patienter med ödemsjukdomar. Hon har bl.a god kunnskap om Morbus Dercum både när det gäller symtom och behandling. " Når du som patient kommer till mig, bokar jag minst en timme. Mitt mål är att du känner dig sedd, hörd och omhändertagen" / Dr. Tertit
Bild kommer
Inger Van Dokkum
Inger kommer från Holland men har bott många år i Spanien. Hon är leg. fysioterapeut och manuell lymfterapeut. Hon har lång erfarenhet av patienter med Ödemsjukdomar. Inger kommer till oss 2-3 gånger/vecka för att ge våra patienter manuell lymfmassage. Hon har ett behagligt bemötande och är mycket duktig. Våra patienter är väldigt nöjda.
Jenny Dahlin
Jenny är delägare och driver företaget CHomeCare (hemservice och omsorg) på Gran Canaria där hon bor sedan flera år tillbaka. Hon har arbetat med CercaDeTi Rehab sedan 2014. Hon är utbildad undersköterska och har lång erfarenhet av allt från hemsjukvård till akutsjukvård och assistans. Jenny är trygg och positiv och mycket omtyckt av våra deltagare.
 
© Copyright 2016 www.cercadeti.se | Orgnr: 559006-3722 | Kontakta oss